OBRAZOVANJE ODRASLIH: Program usavršavanja Kuhar/ica specijalista/ice hrvatske nacionalne kuhinje
Program mogu upisati kuhari i turističko-hotelijerski komercijalisti koji žele usavršiti postojeća znanja klasičnog nacionalnog i internacionalnog kuharstva kroz veliki broj praktičnih vježbi od predjela pa do deserata koristeći suvremene načine obrade i pripreme namirnica u gastronomiji kao što su: molekularna gastronomija, espumizacija, dehidracija, sferifikacija, LCHF, fusio, sous vide, obrada tekućim dioksidom, suho dimljenje…
Polaznici se osposobljavaju i za administraciju upravljanja resursima moderne restoranske i hotelske kuhinje.
Prijave i informacije u tajništvu Škole svaki radni dan osobno ili na telefon 051 221 400
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |